Momentopname BVSchuilt er in jou een waar, beeldend kunstenaar...? Wil jij je talent ontplooien onder begeleiding van een ervaren leerkracht-kunstenaar...? Wil je meer weten over zaken als tekenen, schilderen, kleibewerking, het gebruik van moderne media, of de beeldende kunsten in het algemeen...?

Je kan vanaf 12 jaar starten met onze opleiding BEELDENDE VORMING (BV) in afdeling Hooirt, Moerzeke, Zilverberke, of Zogge. Binnen deze cursus word je een totaalpakket aangeboden, gespreid over zes studiejaren, waarin wordt verder gebouwd op de kennis die je mogelijk al verworven hebt in de lagere graad van de opleiding BEELD.

 BEELDENDE VORMING is zo een algemene, beeldende opleiding en omvat hoofdvakken als WAARNEMINGSTEKENEN, KLEURSTUDIE & VORMSTUDIE. Ook de basisbeginselen van de kunstgeschiedenis-en stijlen komen hier aan bod. Er wordt binnen de lessen ook regelmatig gewerkt naar voorbeelden uit het heden en verleden.

Binnen de opleiding word je zoveel mogelijk individueel begeleid en word je, naargelang jouw talent en bekwaamheden, specifiek gestuurd in de richting van de opleidingen TEKENKUNST, SCHILDERKUNST, BEELDHOUWKUNST of KERAMIEK.

Deel deze pagina