12
mei
2020
Beste ouders en leerlingen van de afdeling Beeldende & Audiovisuele kunsten van ACADEMIE HAMME,
 
Sinds 13 maart 2020 zitten we allemaal in ons creatief kot. De leerkrachten hebben jullie regelmatig inspiratie of uitdagingen gestuurd. Wat we van jullie zagen heeft onze stoutste verwachtingen overtroffen!
 
De laatste weken werden er al heel wat tekeningen, schilderijen, … Op de verschillende Facebook-pagina's van de academie (Beeldateliers Hamme & Zele, Tekenkunst Academie Hamme, Schilderkunstnamiddag Hamme, Schilderkunstavond Hamme en Levend Model Hamme) en in WhatsApp-groepen getoond. Maar nu willen we er echt nog eens een lap op geven!
 
We starten zo met een nieuw project, KUNST AAN HET RAAM, en daar hebben we jou voor nodig!
 
Het virus trok ons uit elkaar, maar wij willen met alle creativiteit in dit project een nieuwe verbinding maken tussen alle leerlingen aan de beeldacademie in Hamme en Zele.
 
 
Hoe neem je deel??
 
  1. Zoek een kunstwerk (dat kan ook ruimtelijk/3D-werk zijn) dat jij hebt gemaakt. 
  2. Hang of zet dit op een zichtbare plaats: Aan je raam, op de vensterbank, plaats het in de voortuin, hang het in de auto, bij buren, familie
  3. Download de banner van het project naar je computer door op deze zin te klikken, print deze uit en kleef deze naast je werk. Je kan de banner ook terugvinden in het menu rechts!
  4. Maak een selfie van jou en je werk en stuur deze door naar je leerkracht in de academie.
  5. Toon elke maand (Van mei t.e.m. augustus) een ander werk, zo behoud je de aandacht!
We hijsen de zeilen en hopen je mee te nemen op dit creatieve avontuur!

Deel deze pagina