Momentopname Beeldatelier 12-17 jaarSchuilt er in jou een waar beeldend kunstenaar...? Wil jij je talent ontplooien onder begeleiding van een ervaren leerkracht-kunstenaar...? Wil je meer weten over zaken als tekenen, schilderen, kleibewerking, het gebruik van moderne media, of de beeldende kunsten in het algemeen...?

Binnen de optie BEELDATELIER word je een totaalpakket aangeboden waarin wordt verder gebouwd op de kennis die je mogelijk al hebt verworven in de 1e en 2graad van het Beeldatelier. Je hebt de mogelijkheid om deze 3e-graadsopleiding te volgen in 6 schooljaren (standaardtraject) of 7 schooljaren (verlengd traject).

Binnen de opleiding BEELDATELIER word je zoveel mogelijk individueel begeleid en word je, naargelang jouw talent en bekwaamheden, specifiek gestuurd in de richting van de 4e graadsopleidingen TEKENKUNST, LEVEND MODEL, SCHILDERKUNST, BEELDHOUWEN EN RUIMTELIJKE KUNST, KERAMIEK of CROSS-OVER.


 Je kan BEELDATELIER volgen in 1 van onze 2 verschillende vestigingsplaatsen verspreid over het grondgebied van de gemeente Hamme. Het atelier vindt tweemaal per week plaats en elk lesmoment duurt 2 lestijden. Elke lestijd is 50 minuten lang.

Hieronder vind je een overzicht van alle vestigingsplaatsen en lesmomenten voor de optie BEELDATELIER. Klik onderaan deze pagina op 'Toon op kaart' om een kaartje te openen waarop alle locaties staan aangeduid.

Zoek je je in te schrijven voor het Beeldatelier (jongeren) 
volgend schooljaar?
In dit materiaallijstje vind je alle materialen
terug die je zelf
zal moeten voorzien voor de lessen.
VESTIGINGSPLAATS
LESMOMENTEN

LOCATIES HAMME

Ontmoetingscentrum Zilverberk - Zilverberkstraat, 9220 HAMME
Woensdag (15.30 u - 17.10 u)*
Vrijdag (18.00 u - 19.40 u)*

Creatieve Campus - Marktplein 20, 9220 HAMME

Vrijdag (17.30 u - 21.00 u)
LOCATIES ZELE
Henri Van Daelecentrum - Lokerenbaan 43, 9240 ZELE Vrijdag (17.30 u - 21.00 u)
* Je volgt beide wekelijkse lesmomenten (woensdag & vrijdag)

Deel deze pagina