Foto WoordlabIn de cursus WOORDLAB voor VOLWASSENEN verken en experimenteer je met elementen van zowel het spel- als het verteltheater.

Je hebt gedurende 3 schooljaren wekelijks 2 lesmomenten van 1 uur lang:

  • 1 uur WOORDLAB - SPEL:

In de lessen WOORDLAB - SPEL leer je door middel van dramaoefeningen spelen met woorden, lichaam, je gebaren en je stem. Alleen en met anderen duik je in speelstijlen, emoties en rollen. Aan de hand van toneelteksten ga je op zoek naar jouw capaciteiten als speler. Vervolgens leer je jouw interpretatie van een personage vormgeven. Daarbij besteden we ook aandacht aan samenspel en de relatie met het publiek.

Bij de voorbereidingen van de toonmomenten kom je in aanraking met allerlei aspecten van een theaterproductie: regie, decor, kostuums, etc.


  • 1 uur WOORDLAB - VERTEL:

Tijdens de lessen WOORDLAB - VERTEL ligt de focus op tekstzegging: hoe met betekenis een tekst overbrengen naar je publiek. Je word in contact gebracht met de meest diverse types teksten (verhalen, poëzie, dialogen, podcast, …) aangereikt door de leerkracht of zelf geschreven. Je leert je zo inleven in de verbeeldings- en gevoelswereld van anderen en verwerft de nodige technische vaardigheden zodat toeschouwers aan je lippen hangen. Dit vak telt als basis voor alle soorten theaterspel.

ALLE JAREN    (3.1, 3.2 en 3.3)

1 uur WOORDLAB - SPEL voor VOLWASSENEN + 1 uur WOORDLAB - VERTEL voor VOLWASSENEN

WOORDLAB - SPEL voor VOLWASSENEN

 VESTIGINGSPLAATS
GROEP
LESMOMENTEN
Creatieve Campus - Marktplein 20, HAMME

3e graad volwassenen (3.1, 3.2 en 3.3)

Vrijdag (19.30 u - 20.30 u)

WOORDLAB - VERTEL voor VOLWASSENEN

Creatieve Campus - Marktplein 20, HAMME

3e graad volwassenen (3.1, 3.2 en 3.3)

Vrijdag (20.30 u - 21.30 u)

Deel deze pagina