Momentopname SchilderkunstOnze afdeling SCHILDERKUNST dompelt je onder in een aangename, open en creatieve ateliersfeer. We bieden je zo een studietraject aan waarin ZELFONTPLOOIING en BEELDINZICHT centraal staan.

Binnen dit traject leer je zo verschillende materialen en technieken (o.a. olieverf, acyrlverf, aquarel, tempera, oude schildertechnieken, collages, en textiele werkvormen) kennen en op een eigentijdse manier hanteren. Hierbij  komen er verschillende onderwerpen en motieven aan bod die elk jaar opnieuw verder en dieper worden onderzocht (o.a. vorm/anti-vorm, verhaal, portret, figuur en landschap). Deze worden zowel op een KLASSIEKE als een EXPERIMENTEEL-INVENTIEVE manier behandeld.

De opleiding tracht je te stimuleren om 'naar buiten te komen' met je eigen beeldende creaties en deze te presenteren en installeren binnen diverse tentoonstellingsprojecten.

Gedurende het schooljaar maken we regelmatig ook uitstappen/studiereizen naar tentoonstellingen binnen zowel binnen- als buitenland. Jaarlijks wordt er ook een schildersweekend georganiseerd waarbij je samen met de klasgroep gaat schilderen op een externe locatie.

 VESTIGINGSPLAATS
GROEP 
LESMOMENTEN

Creatieve Campus - Marktplein 20, 9220 HAMME

Groep A (Namiddagcursus)

Dinsdag (13.30 u - 17.00 u)

Donderdag (13.30 u - 17.00 u)

Groep B (Avondcursus)

Maandag (18.30 u - 22.00 u)
Woensdag (18.30 u - 22.00 u)

Deel deze pagina