Momentopname Danslab 4e GraadTijdens de lessen DANSLAB van de 4e graad bouw je verder op wat je eerder al hebt gezien tijdens de lessen DANSLAB van de 3graad. De optie DANSLAB bestaat uit de vakken KLASSIEKE DANS en HEDENDAAGSE DANS.

Tijdens de lessen KLASSIEKE DANS leer je zo meer vakspecifieke termen en danspassen vanuit het klassiek ballet. Er wordt tegelijkertijd ook aandacht gespendeerd de juiste ballettechniek, presence en elegantie.

In de lessen HEDENDAAGSE DANS wordt de focus dan weer gelegd op dynamisch bewegen binnen de ruimte, het ontwikkelen van de creativiteit en de algemene motoriek.


Je volgt wekelijks 1,5 uur het vak HEDENDAAGSE DANS en 1,5 uur het vak KLASSIEKE DANS.

VESTIGINGSPLAATS  
GRAAD + GROEP
VAK
 LESMOMENTEN
 
GEBOREN IN  2003 of  ouder
Sporthal Meulenbroek (spiegelzaal) -  Kaaiplein 32, 9220 HAMME 4.1 Klassieke Dans  Zaterdag (12.00 u - 13.30 u)
    Hedendaagse Dans Donderdag (20.00 u - 21.30 u)

Het eerste cijfer onder 'GRAAD + GROEP' duidt de opleidingsgraad aan. Het tweede cijfer na de punt duidt op het leerjaar binnen die graad. Bijvoorbeeld: '1.1' betekent '1e graad - 1e jaar'.

Indien er nog een letter volgt op het tweede cijfer (bv. 1.1a) , wilt dit zeggen dat er meerdere klasgroepen zijn voor deze optie. Een liggend streepje zoals bij '1.1-2' duidt aan dat er twee verschillende leerjaren in dezelfde klasgroep zitten.

Deel deze pagina