Momentopname kinderen beeldKnutsel je graag de meest fantastische werkjes in elkaar? Of zit je hoofd barstensvol creatieve ideeën?... Wel, dan zit je bij ons aan het juiste adres!

Onze professionele leerkrachten begeleiden je maar al te graag op je creatieve weg! In onze academie kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar zo kiezen voor de optie BEELDATELIER. Gespreid over 2 graden (1e en 2e graad) en zes studiejaren maken ze kennis met beeldende basistechnieken als tekenen, schilderen, boetseren, knutselen en leren ze werken met de meest denkbare materialen.

Alle mogelijke thema's, beeldende materialen en technieken komen zo aan bod. Er wordt ook absoluut rekening gehouden met de individuele mogelijkheden van elk kind.

Naargelang je leeftijd, stap je in de 1e of 2e graad van deze opleiding.

  • 1e graad: 6 tot 7 jaar
  • 2e graad: 8 tot 12 jaar

Het BEELDATELIER kan je volgen in 1 van onze 10 verschillende vestigingsplaatsen, verspreid over het grondgebied van de gemeentes Hamme (Creatieve Campus, Zilverberk, Zogge en Moerzeke) en Zele (Avermaat, Dienstcentrum Zele, Durmen, Heikant, Huivelde en Kouter). Een lesmoment duurt steeds 2 lestijden. Elke lestijd is 50 minuten lang.

Eenmaal geslaagd voor het laatste jaar van de 2e graad, heb je de mogelijkheid om door te stromen naar de 3e graad van het domein BEELDENDE EN AUDIOVISUELE KUNSTEN.

Deel deze pagina