Momentopname volwassenen beeldZit er een waar, beeldend artiest in jou verscholen...? Wordt je regelmatig op een creatieve manier geprikkeld door je nabije omgeving...? Heb je altijd al eens het verlangen gehad om een penseel, tekenpotlood, beitel, of stuk klei in de handen te nemen en hier de meest wonderbaarlijke dingen met te maken...? Zoek niet meer verder...

Vanaf de leeftijd van 18 jaar kan je zo terecht binnen 1 van onze beeldende opleidingen voor de hogere graad, namelijk BEELDHOUWKUNST, KERAMIEK, TEKENKUNST of SCHILDERKUNST. Ons team van professionele leerkracht-kunstenaars neemt je mee op sleeptouw en laat je tijdens een 4 jaar durende opleiding proeven van de artistieke en creatieve geneugten die elk van deze beeldende disciplines te bieden heeft. Er is zo geen ervaring of vooropleiding nodig om te kunnen starten met 1 van deze opleidingen.


Er wordt per beeldende opleiding (BEELDHOUWKUNST, KERAMIEK, TEKENKUNST of SCHILDERKUNST) wekelijks 2 lesmomenten van 3u ingericht, in de avond en/of in de namiddag.

De opties SCHILDERKUNST en TEKENKUNST bieden dit schooljaar 2-wekelijks ook een extra lesmoment van 3u aan bovenop de 2 vaste, wekelijkse lesmomenten. Voor meer informatie kan u terecht op de pagina's van SCHILDERKUNST en TEKENKUNST.

Het vak KUNSTGESCHIEDENIS kan je gedurende het 1e t.e.m. 3e jaar (H1 - H3) volgen als vrije leerling. Dit aanvullend vak is uiteindelijk verplicht te volgen tijdens je 4e jaar (H4) aan onze academie. 

Deel deze pagina