Momentopname volwassenen beeldZit er een waar, beeldend artiest in jou verscholen...? Wordt je regelmatig op een creatieve manier geprikkeld door je nabije omgeving...? Heb je altijd al eens het verlangen gehad om een penseel, tekenpotlood, beitel, of stuk klei in de handen te nemen en hier de meest wonderbaarlijke dingen met te maken...? Zoek niet meer verder...

 

 ==   4e    GRAAD - LANGLOPENDE STUDIERICHTING BEELDENDE EN AUDIOVISUELE KUNSTEN == 

 

Vanaf de leeftijd van 18 jaar kan je terecht binnen de 4e graad van de langlopende studierichting BEELDENDE EN AUDIOVISUELE KUNSTEN.

Je hebt de mogelijkheid om in te stappen in 1 van de onderstaande opties:

Ons team van professionele leerkracht-kunstenaars neemt je mee op sleeptouw en laat je tijdens een 5 jaar durende opleiding proeven van de artistieke en creatieve geneugten die haar of zijn beeldende discipline te bieden heeft. Er is zeker geen ervaring of vooropleiding nodig om te kunnen starten met één van deze opleidingen.

Elke optie van de 4e graad BEELD bestaat uit vijf schooljaren waarbij je wekelijks 8 lestijden hebt. Elke lestijd is 50 minuten lang.

Deze lestijden zijn verspreid over 2 wekelijkse lesmomenten in de avond en/of namiddag.

 

== KORTLOPENDE STUDIERICHTING BEELDENDE EN AUDIOVISUELE KUNSTEN ==

 

Je kan je vanaf 18 jaar ook inschrijven voor de kortlopende studierichting van het domein BEELDENDE EN AUDIOVISUELE KUNSTEN.

Binnen deze kortlopende studierichting kunnen we je deze optie aanbieden:

Deel deze pagina